Contact

  • Top Tuinmaterialen
  • [email protected]
  • Sleutelbloemstraat 41, 2651 ML Berkel en Rodenrijs (Geen bezoekadres)
Showtuin Bekijk onze producten in de showtuin van TuinVisie in Utrecht, Rutherfordweg 75 3542 CN Utrecht

Hoe werkt 12 volt tuinverlichting?

Aanleggen In-Lite 12-voltsysteem

Als je de aanschaf van In-Lite tuinverlichting overweegt, dan hoef je je zeker niet te laten afschrikken door het installeren ervan. Het aanleggen van het In-Lite 12-voltsysteem is namelijk bijzonder eenvoudig en vereist geen buitengewone kennis van techniek. Ook uitbreiding en aanpassing zijn relatief eenvoudig. Ons assortiment omvat namelijk uitsluitend armaturen geschikt voor laagspanning, wat betekent dat je alle soorten armaturen kunt aansluiten op de kabel.

Instellen op maat

In-Lite 12-voltsysteem is volledig instelbaar in tijd en intensiteit. Met de gebruiksvriendelijke bediening stel je de verlichting in op tijd en branduren. Zo hoef je zelf niets meer te doen. Vanzelfsprekend is het ook mogelijk deze aan een licht- of bewegingssensor te koppelen. Lampen gaan dan branden wanneer je (of iemand anders) passeert, of wanneer het donker wordt. 

Veiligheid

Omdat het In-Lite 12-voltsysteem met laagspanning werkt, is het veiliger in het gebruik dan andersoortige systemen. De kabels kunnen makkelijk worden weggewerkt onder bestrating of in de borders onder wat aarde zonder dat daarbij een minimum diepte geldt. Bij eventuele beschadigingen valt het systeem uit en vormt het geen gevaar voor spelende kinderen of huisdieren.


Eenvoudig en snel installeren

Zoals gezegd is het aanleggen en installeren van het In-Lite 12-voltsysteem bijzonder eenvoudig. Het beste werkt het wanneer je vanuit een lichtplan werkt. Dan hoef je eigenlijk alleen een transformator te installeren, een kabel uit te rollen en de verlichting daadwerkelijk te bevestigen. Deze drie stappen vormen de aanleg van de complete tuinverlichting. Laat je de aanleg toch liever over aan een professional? Geen probleem, elke hovenier kan met het In-Lite 12-voltsysteem overweg. Inclusief de aanleg en het maken van een lichtplan. 

Het In-Lite 12-voltsysteem is modulair. Dat betekent dat het ook eenvoudig is uit te breiden, mocht de behoefte zich voordoen. Zo kun je bijvoorbeeld klein beginnen en het systeem bij tevredenheid uitbreiden.U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x