Contact

  • Top Tuinmaterialen
  • [email protected]
  • Sleutelbloemstraat 41, 2651 ML Berkel en Rodenrijs (Geen bezoekadres)
Showtuin Bekijk onze producten in de showtuin van TuinVisie in Utrecht, Rutherfordweg 75 3542 CN Utrecht

IN-LITE OPBOUW- EN HANGLAMPEN

Sorteren op:

IN-LITE OPBOUW- EN HANGLAMPEN

De opbouw- en hanglampen uit het in-lite assortiment bieden veel nieuwe mogelijkheden in het creëren van directe en indirecte lichteffecten. De opbouwlampen in deze categorie zijn geschikt voor montage op een horizontaal oppervlak zoals plafonds, balken, traptreden en vijverranden. 

Wil je in je tuin indirecte lichtbeelden creëren, dan zijn EVO HYDE 180 DARK en EVO HYDE 550 DARK de perfecte armaturen om te gebruiken. Deze LED-strips van 18cm en 55cm lang zijn te monteren onder nagenoeg ieder oppervlak. Van vijverranden tot traptredes en afdekplaten, met deze LED strips openen we de weg naar nieuwe lichteffecten met in-lite verlichting.

Met een hanglamp voor buiten breng je meer sfeer en functionaliteit aan in je buitenruimte. Met goede verlichting op je overdekte veranda of onder je pergola geniet je langer van het buiten zijn. Urenlang ontspannen met vrienden en familie, of tot in de late uurtjes genieten van een boek of heerlijke muziek.
Met de buiten hanglampen van in-lite geniet je optimaal van de tuin. Ook nadat de schemering is gevallen.

Het voordeel van In-Lite opbouw- en hanglampen: 

• Eenvoudig zelf te monteren;
• Bevestingingsmateriaal en handleiding meegeleverd;
• Prettig licht;
• Energiezuinig.

Direct In-Lite opbouw- en hanglampen bestellen

Heb je nog twijfels over wat voor jouw tuin de meest geschikte opbouwlamp is? Neem bij vragen over onze tuinverlichting en de toepassing daarvan gerust contact op. Wij helpen je graag verder. 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x