Een tuin is natuurlijk het verlengde van uw huis. Veel tuintegels geven ook buitenshuis een verrassend resultaat. 
Noem ze de vloerbedekking van de openlucht. 
Dan zijn muurelementen het meubilair. 

Wallblocks zijn betonblokken die het mogelijk maken om van uw tuin een verlengstuk van uw huis te maken. Creeer zelf muurtjes, verhogingen of bloembakken door de wallblocks simpelweg te stapelen. Steenlijm tussen de blokken zorgt voor extra stevigheid, maar is geen must. Wallblocks zijn er in verschillende uitvoeringen, kleuren en afmetingen. Bekijk ons assortiment en bepaal welke wallblocks het beste bij u passen.

Muurelementen van beton zijn ideaal om eenvoudig een vijver, fontein, een nisje, een muur of een andere constructie te maken in uw tuin of terras. Met betonnen muurstenen  van TuinVisie kun je bijvoorbeeld mooie bloembakken maken, waardoor uw beplanting nog meer opvalt. Of nu op zoek bent naar een verhoging met een strakke of juist een rustieke uitstraling, met onze muurelementen kun je alle kanten op.

Top Tuinmaterialen bied je de keuze uit een ruim en divers assortiment muurstenen. Gebruik onze betonnen elementen om je tuin in te richten. Een verhoging, een zitkuil of een bankje, alles is mogelijk.

Tip:
Je kunt muurtjes bouwen door te stapelen, te lijmen (kit of stenenlijm) of te metselen.