Tuinvisie | Ophoogzand
€99,00
Nu:
€96,00 / big bag a 1500 kg (1 kuub)
Beschikbaar
Wedox | Voegmortel Basalt
€56,00
Nu:
€54,30 / Emmer a 12,5 kg
Beschikbaar
Wedox | Voegmortel zilvergrijs
€56,00
Nu:
€54,30 / Emmer a 12,5 kg
Beschikbaar
Wedox | Voegmortel steengrijs
€56,00
Nu:
€54,30 / Emmer a 12,5 kg
Beschikbaar
Tuinvisie | Speelzand
€4,00
Nu:
€3,90 / zak a 25 kg
Beschikbaar

Lijm en kit; Ruim assortiment lijmen en kitten geschikt voor diverse materialen

Lijm en kit zorgen voor diverse mogelijkheden om muurelementen en tegels te verwerken. Bij TuinVisie heeft u keuze uit vele soorten lijmen en kitten. Lijmen is mogelijk met behulp van kitkokers. Hierbij heeft u een kitspuit nodig.

Daarnaast hebben wij ook steenlijm, deze lijm is eenvoudig te verwerken, meteen klaar voor gebruik, tijdbesparend en in een grote verpakking is deze lijm lang houdbaar.


MORTELS EN VOEGMORTELS

Voegmortel voor uw bestrating

Mortels en voegmortels zorgen voor een mooie, gladde bestrating of een strak gemetseld muurtje. Wij bieden u een ruim assortiment voegmortels, zodat u altijd op de juiste manier uw bestrating kunt invoegen. Niet iedere bestrating wordt met dezelfde voegmortel ingevoegd, lees onze informatie of laat u goed informeren voor u start met het voegen van uw terras. Door uw terrastegels te voegen krijgt u een strak terras en kunt u genieten van onkruidvrije sierbestrating.

Mortels, voor iedere tuin

Mortel is een fijn betontype, dit mengt u met water en kunt u gebruiken om te metselen of te tegelen. Mortel bevat cement en is erg sterk. Dankzij de juiste verhoudingen van de verschillende ingrediënten krijgt de mortel na uitharding een optimale sterkte, waardoor u lang kunt genieten van uw zelfgebouwde muurtje of bank. 

Hoeveel voegmortel heb ik nodig?

Bereken hier eenvoudig hoeveel voegmortel u nodig heeft voor uw bestrating.
Voegmortel calculator