Contact

  • Top Tuinmaterialen
  • [email protected]
  • Sleutelbloemstraat 41, 2651 ML Berkel en Rodenrijs (Geen bezoekadres)
Showtuin Bekijk onze producten in de showtuin van TuinVisie in Utrecht, Rutherfordweg 75 3542 CN Utrecht

Retour aanvraag

Herroepingsformulier
Wil je jouw bestelling retourneren, download hier het herroepingsformulier.

Retourneren direct bij ontvangst

Heb je een defect product ontvangen?
Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met de klantenservice van TopTuinmaterialen.nl voor een goede afhandeling. Je kan ons bellen of e-mailen.
Je vindt ons contactformulier hier: Contact 


Verkeerd product ontvangen

Heb je het verkeerde product ontvangen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op ons voor een goede afhandeling. Je kan ons bellen of e-mailen.
Je vindt ons contactformulier hier: Contact
Uiteraard zal TopTuinmaterialen.nl de kosten voor het retour zenden van de bestelling op zich nemen.


Retourprocedure

Het is bij TopTuinmaterialen.nl mogelijk om het product binnen 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden aan ons te retourneren. Wij vragen je wel om dit van te voren te melden zodat wij weten dat je pakket naar ons wordt verzonden. Je ontvangt van ons het adres waar de producten naar toe kunnen.
Je dient het retourneren zelf te verzorgen.
Voor betonproducten geldt daarom: "Zorg dat je voldoende bestelt, maar niet te veel."

Het spreekt voor zich dat het geretourneerde product onbeschadigd moet zijn, netjes in de verpakking moet zitten en opnieuw verkoopbaar moet zijn. Je mag het product dus wel uitpakken en gebruiken om te beoordelen of het voldoet aan de verwachtingen, echter NIET dusdanig monteren dat het product onverkoopbaar wordt.
 

Restitutie van de aankoopsom

Elke retourzending wordt door TopTuinmaterialen.nl zorgvuldig gecontroleerd op beschadigingen van het product of de verpakking en defecten. Naar aanleiding van de staat van het product en de verpakking bepaalt TopTuinmaterialen.nl het bedrag dat aan de koper wordt terugbetaald. Wanneer deze compleet en onbeschadigd is storten wij het volledige factuurbedrag, minus de verzendkosten, binnen 14 dagen aan u retour. Bij een kapot of incompleet product zijn wij genoodzaakt om een schadebedrag in rekening te brengen. Wij adviseren u om bij een retourzending altijd een kopie van de factuur bij te voegen.

Mocht het product tijdens het transport naar Top Tuinmaterialen kwijt raken of beschadigen dan is de koper aansprakelijk. Zorg er dus altijd voor dat het pakket met Handtekening Voor Ontvangst (HVO) wordt verzonden. Dit voorkomt vervelende discussies achteraf. Het retourzenden van een bestelling is alleen mogelijk naar ons magazijn in Utrecht. Neem contact op voor het complete adres.

Herroepingsformulier
Wil je jouw bestelling retourneren, download hier het herroepingsformulier.
 

U maakt gebruik van een verouderde versie van
Internet Explorer, klik hier om deze te updaten.
x