SCHELLEVIS OUD HOLLANDSE TRAPTREDEN

Als je hoogteverschillen in je tuin hebt, kunnen traptreden een mooie en functionele oplossing zijn om deze hoogteverschillen te overbruggen. De Schellevis® traptreden zijn verkrijgbaar in twee modellen, het massief blokmodel en het L-model met opstaande rand.
Als je kiest voor het massief blokmodel, heb je een traptrede met aan één zijde een lichte afronding aan de bovenkant. Dit model is zeer geschikt voor een strakke en moderne uitstraling van je tuin. Als je liever een meer traditionele uitstraling wilt, kun je kiezen voor het L-model met opstaande rand.
Bij beide modellen kun je de karakteristieke Schellevis® structuur naar boven plaatsen voor een mooie afwerking. Daarnaast zijn er ook hoekstukken en halve treden verkrijgbaar om je trappartij compleet te maken.


Schellevis traptreden in fraaie tinten

De stoere tinten en robuuste textuur van Schellevis elementen komen bijna overal goed tot hun recht. Toch is het goed om daarin variatie te bieden. Een al te scherp contrast met de kleur van je gevel is vaak niet wenselijk. Wij bieden:

• Schellevis traptreden carbon;
• Schellevis traptreden antraciet;
• Schellevis traptreden taupe;
• Schellevis traptreden grijs.

 

Bestel direct de mooiste OUD HOLLANDSE TRAPTREDEN van Schellevis

In onze webwinkel bestel je eenvoudig alle Schellevis producten in elk gewenst aantal. Ook aanverwante benodigdheden als opsluitbanden en stapelelementen bestel je hier online. 

Verwerking Schellevis producten

Onderhoud Schellevis producten