Zoals iedereen hou je je wel eens met je interieur bezig en vanzelfsprekend komt niet elk meubel in jouw interieur tot zijn recht. Met tuinmeubilair werkt het eigenlijk precies hetzelfde. Een kwestie van goed zoeken naar wat past bij je tuin én bij je smaak. De moderne, vrijstaande tuinverlichting van In-Lite biedt voor ieder wat wils. Het mooie van onze fraai vormgegeven vrijstaande verlichting, ook wel solitary verlichting genoemd, is dat deze ook bij daglicht tot zijn recht komt. Bij tuinlampen, zeker de wat grotere exemplaren, komt het namelijk nogal snel voor dat je je er bij daglicht aan gaat ergeren. 

De voordelen van de staande lampen van In-Lite:

• Eenvoudig in de grond te steken of op een harde ondergrond te monteren;
• Het aanleggen van de kabels is gemakkelijk;
• Prettig, sfeervol licht en ook extra veiligheid voor je tuin;
• Je hebt een lamp die ook bij daglicht gezien mag worden.

Bestel direct vrijstaande verlichting voor buiten

In-Lite staande lampen bestel je hier in slechts enkele muisklikken. Eventuele extra benodigdheden, zoals een verlengkabel, zijn eenvoudig mee te bestellen. Plaats je bestelling en geniet op korte termijn al van een tuin die nóg sfeervoller is.

 

In-Lite biedt ook een scala aan staande lampen aan voor buitenverlichting. Hier is wat meer informatie over staande lampen van In-Lite tuinverlichting:

  1. Wat zijn staande lampen? Staande lampen zijn verlichtingselementen die op een voetstuk of een paal worden gemonteerd en in de grond worden geplaatst. Ze worden vaak gebruikt om paden, opritten, terrassen en tuinen te verlichten, en kunnen ook worden gebruikt om specifieke gebieden of objecten te accentueren.

  2. Soorten staande lampen van In-Lite In-Lite biedt verschillende soorten staande lampen aan, waaronder de ACE, SCOPE en CUBID. De ACE is een elegante, slanke staande lamp met een minimalistisch design en is verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De SCOPE is een krachtige staande lamp met een verstelbare kop en is ook verkrijgbaar in verschillende maten en kleuren. De CUBID is een moderne, vierkante staande lamp die geschikt is voor zowel binnen- als buitengebruik.

  3. Kenmerken van In-Lite staande lampen In-Lite staande lampen zijn voorzien van LED-verlichting, waardoor ze energiezuinig en duurzaam zijn. De meeste staande lampen zijn ook dimbaar, waardoor u de lichtsterkte kunt aanpassen aan uw wensen. De lampen zijn waterdicht en geschikt voor gebruik in alle weersomstandigheden.

  4. Installatie van In-Lite staande lampen In-Lite staande lampen zijn eenvoudig te installeren. Ze worden geleverd met een voetstuk of paal waarmee u ze in de grond kunt plaatsen. Er is geen bedrading nodig, omdat de lampen worden aangesloten op een 12 volt transformator.

  5. Aansturing van In-Lite staande lampen In-Lite staande lampen kunnen worden aangestuurd met behulp van een In-Lite remote of een In-Lite app op uw smartphone of tablet. Hiermee kunt u de lichtsterkte aanpassen, de verlichting in- en uitschakelen en zelfs een tijdschema instellen.

Al met al bieden In-Lite staande lampen een energiezuinige en duurzame oplossing voor het verlichten van uw tuin en terras. Met hun verschillende maten en kleuren, evenals de mogelijkheid om ze aan te sturen met een remote of app, zijn ze geschikt voor een breed scala aan toepassingen.