Een terras van mooie tegels nodigt meteen uit. En dat mag zeker gezegd worden van de terrastegels van TuinVisie. Deze fraaie tegels, die in diverse maten, tinten en texturen worden aangeboden, maken uw tuin helemaal af. Niet alleen je terras en tuin, maar de totaaluitstraling van je woning verbeteren met de Furora, Intensa, Estetico en Axenta betontegels van TuinVisie. Zo geniet je niet alleen wanneer je heerlijk op je eigen terras zit, maar ook elke keer dat je thuiskomt en met en de verwelkomende uitstraling van je fraaie en eigentijdse terras bewondert

Een mooie tuintegel geeft je tuin net iets meer klasse. Bovendien leg je een terras, pad of oprit natuurlijk niet over even aan. Qua duurzaamheid zit het daarom ook wel goed met deze tegels, die vochtbestendig en onderhoudsvriendelijk zijn. Bij de Furora tegels zorgt een extra coating zelfs voor nog meer behoud van kleur en textuur. Bovendien bestel je alles dat je nodig hebt voor het aanleggen of laten aanleggen van een terras, eenvoudig mee in één bestelling. Zo makkelijk is het.

Deze tuintegels vindt u bij ons

Hoewel elk van onze terrastegels een stijlvolle en eigentijdse uitstraling heeft, verschillen de voorkeuren per klant. Natuurlijk ook afhankelijk van je tuin en de bestemming van de tegels. Zo zijn sommige van deze tegels ook als dakpan leverbaar. Behalve verschillende kleuren en texturen bieden we verschillende soorten betontegels van TuinVisie. Deze kun je bij ons bestellen:

• Furora tegels;
• Axenta tegels;
• Estetico tegels;
• Ambiento tegels;
• Intensa tegels;
• Trento tegels;
• Tinto tegels;
• Tremico tegels;

Bestel terrastegels eenvoudig online

Wil je direct tuintegels bestellen? Dat gaat eenvoudig via onze webwinkel. Je selecteert de betontegel van je keuze in de juiste maat, kleur en in het juiste aantal. Bestel je voor het eerst? Dan wil je allicht eerst meer informatie. Neem gerust contact op. Onze medewerkers kunnen je meer vertellen over de toepassingsmogelijkheden van diverse terrastegels en kunnen je ook adviseren over aantallen en eventueel benodigde andere producten, zoals opsluitbanden en lijm.