Schellevis Oud Hollandse tegels

SCHELLEVIS OUD HOLLANDSE TEGELS

Van fraaie bestrating of betegeling knapt bijna elke plek op. Dat geldt voor je straat, je wijk maar natuurlijk ook voor je tuin. En toch laten veel mensen het juist daar De stoere, robuuste Schellevis tegels die je hier vindt zijn voor elke tuin een waardevolle verfraaiing. De donkere tinten van de Schellevis elementen in grijs, carbon, antraciet of taupe, benadrukken bij uitstek een mooie tuin. Ook in veelzijdigheid blinken deze oud Hollandse tegels uit; geschikt voor (dak)terras, pad, oprit of pleintje.

Tegels van Schellevis geven een nostalgisch tintje aan een eigentijdse tuin. Enerzijds donker en strak, anderzijds wat klassieke textuurelementen. Een stijlvolle combinatie die in de praktijk vrijwel altijd goed uitpakt. Schellevis tegels zijn dan ook een veilige keuze in vrijwel elke omgeving. De kwaliteit uit zich vanzelfsprekend ook in de duurzaamheid. Deze betontegels zijn zo weerbestendig als elke andere betontegel. Ze behouden hun kleur ook na vele jaren.

Schellevis tegels in fraaie tinten

De stoere tinten en robuuste textuur van Schellevis elementen komen bijna overal goed tot hun recht. Toch is het goed om daarin variatie te bieden. Een al te scherp contrast met de kleur van je gevel is vaak niet wenselijk. Wij bieden:

• Tegels carbon;
• Tegels antraciet;
• Tegels taupe;
• Tegels grijs.

De standaardmaat van deze tegels is 60x60x5, maar er zijn uiteraard meerdere afmetingen leverbaar. Wilt u een andere afmeting dan 60x60x5, maar staat deze er niet bij? Laat het ons weten. Diverse Schellevis tegels zijn ook als dakpan leverbaar. Informeer er gerust naar.

Bestel direct de mooiste Schellevis tegels

In onze webwinkel bestel je eenvoudig al onze mooie tegels van Schellevis in elk gewenst aantal. Ook aanverwante benodigdheden als opsluitbanden en bijpassende traptreden bestel je hier online. 

Verwerking Schellevis producten

Onderhoud Schellevis producten