De keuze voor tuinverlichting hangt in grote mate samen met het soort tuin dat je hebt, de beschikbare ruimte maar natuurlijk ook je eigen smaak. Muurverlichting is een prima alternatief voor staande tuinlampen, zolang het niet de bedoeling is om de gehele tuin te verlichten. In dat geval liggen staande tuinlampen meer voor de hand. In-Lite wandlampen bieden dezelfde functionaliteiten als de andere verlichting van In-lite en natuurlijk hetzelfde fraaie design. Daarvoor heb je een lamp die je prettig en helder licht biedt en tegelijkertijd een kale muur van een prettige aanblik voorziet.

Muurverlichting van In-Lite kan in principe op elke muur aangebracht worden. Ook op schuttingen, schuren en (houten) tuinhuisjes kunnen dergelijke lampen bevestigd worden. Houd er wel rekening mee dat de bedrading droog bij de wandlamp kan komen. 

Het voordeel van In-Lite wandlampen: 

• Eenvoudig zelf te monteren;
• Bevestingingsmateriaal en handleiding meegeleverd;
• Prettig licht;
• Energiezuinig.

Direct In-Lite muurverlichting bestellen

Heb je nog twijfels over wat voor jouw tuin de meest geschikte muurverlichting is? Neem bij vragen over onze wandlampen en de toepassing daarvan gerust contact op met ons. Wij helpen je graag verder.